MAP Medical Technologies Oy (perustettu 1991) on osa Curium Pharman radiolääkeyhtymää. Yrityksemme missio on kehittää ja valmistaa lääketieteen ammattilaisten käyttöön radiolääkkeitä, joilla voidaan parantaa ihmiselämän laatua ja pituutta. Korkeasti omistautunut tiimimme ja modernit tuotantotilat tarjoavat asianmukaiset puitteet radiolääkkeiden valmistukseen.

Voimme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme useita tuotteita ja palveluita radiolääketieteen alalta.

  • Yleiset radiolääkkeet kuten Mo-99/Tc-99m generaattori, jodikapselit hoitoon ja diagnosointiin, FDG ja muut tuotteet.
  • Uudet diagnostiset radiolääkkeet läheisessä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa merkittävissä tutkimusinstituuteissa sellaisiin rappeuttaviin aivojen toimintahäiriöihin kuten Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti ja muut, jotka liittyvät sellaisten hermovälittäjäaineiden aktiivisuuteen ja määrään kuten dopamiini, serotoniini ja muut.

Yhteistyö

Voimme tarjota radiolääkevalmistukseen GMP valmistustilat ja tieto-taitomme muille lääketieteellisille yhteisöille. Sopimusvalmistustoimintamme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden esim. erilaisten kliinisten tutkimusvalmisteiden valmistukseen lääketutkimusta tekeville yrityksille.

Läheinen yhteistyö radiolääketieteen ammattilaisten kanssa ja täydellinen sitoutuminen tutkimus- ja kehitystyöhön ovat ratkaisevia. Yhdessä voimme auttaa ihmisiä saavuttamaan lääketieteellistä hoitoa luotettavalla ja kustannustehokkaalla tavalla. Kaiken toimintamme lähtökohtana on ihminen.

Lue lisää palveluistamme

Sitoumuksemme

Sitoutumisemme tutkimus- ja kehitystyöhön on strategiamme kulmakivi tulevaisuudessakin. Tähtäämme jatkuvasti uusien ratkaisujen löytymiseen ja parempaan lääketieteelliseen hoitoon laadukkaimpien lääkkeiden avulla.

Lisää tietoa ja materiaaleja yrityksestä

Tarvittaessa lisätietoa antaa myynnin ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Aleksis Haukka.

Lisätietoa radiolääketieteestä

FSNM
Lääketieteellinen Radioisotooppiyhdistys

EANM
European Association of Nuclear Medicine

SNMMI
Society of Nuclear Medicine and Moducular Imaging

WFNMB
World Federation of Nuclear Medicine and Biology

AIPES
Association of Imaging Producers and Equipment Suppliers

STUK
Säteilyturvakeskus

SFNM
Svensk Förening för Nuklearmedicin